Magyar Naruto szerepjáték. Ha ki akarod próbálni, milyen a Naruto világában élni, bátran regisztrálj és éld át a legnagyobb kalandokat, amelyekről eddig álmodni se mertél. :)
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

-=Az Öt Nagy Shinobi Nemzet=-

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

-=Föld Országa=-

Hegyekkel határolt, így nehéz többi Shinobi nemzettel kommunikálni. Illetve veszélyesek az orkán erejű szelek, amik hatalmas sziklákat is képesek felkapni. Emiatt a kisebb települések sincsenek biztonságban. Vezetője a Tsuchikage, maga az ország pedig Konohagakure szövetségese.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Tűz Országa=-

Egyik legnagyobb ország. Rejtett Ninja-faluja, Konohagakure, vezetője a Hokage. A környező országok központjaitól nem csak méretében tűnik ki. A világ valaha élt legnagyobb ninjái közül, sokan ebben a faluban születtek és nőttek fel.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Víz Országa=-

A legkisebb méretű és mindenhol vízzel határolt ország. Sötét múltja miatt Vérködben Rejtőző Falunak hívták, ami mai napra minden tekintetben megváltozott, illetve neve is módosult. Vezetője a Mizukage.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Szél Országa=-

Nagy részét sivatagok borítják, emiatt helybeli kísérete nélkül életveszélyes ott tartózkodni. Leghíresebb ninjái a bábmesterek. Vezetője a Kazekage. Maga az ország, pedig Konohagakure szövetségese.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Villámok Országa=-

Rejtett falujuk egy hegy tetején, felhők fölé emelkedve található meg. Nevét is innen kapta. Az ország sajátossága a villám alapú ninjutsu, mely az egész shinobi világban rengetést vált ki. Vezetője a Raikage.
00
-=Az Öt Nagy Shinobi Nemzet=- Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum