Naruto Shippuuden Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Magyar Naruto szerepjáték. Ha ki akarod próbálni, milyen a Naruto világában élni, bátran regisztrálj és éld át a legnagyobb kalandokat, amelyekről eddig álmodni se mertél. :)
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Taijutsu Lista

Go down 
SzerzőÜzenet
Uchiha Madara
Admin


Hozzászólások száma : 24
Join date : 2010. Nov. 07.

Taijutsu Lista Empty
TémanyitásTárgy: Taijutsu Lista   Taijutsu Lista Icon_minitime1Vas. Nov. 07, 2010 10:58 pm

Név: Sennen Goroshi / Ezerévnyi Szenvedés
Rang: E
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Egy roppant egyszerű technika. Mindössze annyiból áll, hogy a mutató és középső ujjat a használó összerakja (mint a Tigris kézjelnél) és az ellenfél fenekébe juttatva ellöki azt.
Tulajdonképpen semmi nagy erő nincs benne, de ijesztés céljára tökéletesen alkalmas.


Név: Konoha Senpū / Levél Hurrikán
Rang: D
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: A ninja alacsony és magas rúgásokkal támadja az ellenfelét. Egy erős magas rúgással lehet befejezni a technikát.


Név: Konoha Reppū / Levél Szélvihar
Rang: D
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Egy egyszerű rúgás, guggoló pozíció után. Viszont elég erős ahhoz, hogy egy megtermett felnőttet úgy repítsen el, mintha a súlya semmiség lenne.


Név: Kage Buyō / A táncoló levél árnyéka
Rang: D
Távolság: Közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Ez a technika elengedhetetlen a Lótusz használatához. A technika egy az ellenséget az levegőbe repítő rúgással kezdődik, ezután a használó az ellenfél mögé kerül olyan szorosan, mintha az árnyéka lenne. Viszont a képesség egymagában nem okoz nagy kárt.


Név: Konoha Daisenpū / Levél Óriáshurrikán
Rang: C
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Rúgások sorozata. Alacsony rúgással kezdődik, majd egy normálissal utána egy magas rúgással, közben az ellenfél a levegőbe kerül, majd befejezésül egy zuhanó rúgással ér véget.


Név: Dainamikku Entorii / Dinamikus Belépő
Rang: D
Távolság: közel (0~5)
Típus: támadás

Leírás: Ez a jutsu egy egyszerű repülő rúgásból áll, aminek a célpontja az ellenfél feje. A jutsunak különösebb értelme nincs, csak a belépőt "dobja fel".


Név: Hien / Repülő Fecske
Rang: D
Távolság: közel (0~5)
Típus: kiegészítő

Leírás: Ehhez a jutsuhoz egy pengével ellátott fegyver kell. Azzal, hogy a ninja a chakráját a fegyverbe összpontosítja, s meghosszabbítja annak az élét. Így képződik egy fegyver, aminek a pengéjének egy részét a láthatatlan chakra képezi.
A fegyvert látva az ellenség kiszámíthatja, hogy mennyit kell mozognia, hogy az ne vághassa meg, viszont mivel a chakra, ami a vágóeszköz meghosszabbítása, még ugyan úgy megsebezi az ellenséget, mintha a vágás találat lett volna.


Név: Konoha Shōfū / Növekvő Levél Szél
Rang: C
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: A ninja erőt gyűjt a lábába, majd egy felfelé irányuló rúgást intéz az ellenfél felé, amely ettől a levegőbe repül.


Név: Konoha Gōriki Senpū / Erőss Levél Hurrikán
Rang: B
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Az erőre és gyorsaságra épülő technika. Szemmel követhetetlen gyorsasággal hátrafelé irányuló forgórúgással támad a ninja és támadja meg az ellenfelet.


Név: Omote Renge / Lótusz
Rang: B
Távolság: Közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Az első Chakrakapu kinyitása után és a "A táncoló levél árnyéka" jutsu után használható.
Az ellenség mögött az ellenséget tartva a használó fúróként fejjel lefelé tart a föld felé.


Név: Ura Renge / Fordított Lótusz
Rang: A
Távolság: Közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: Miután a megfelelő számú kapu kinyílt a használó támadásba lendül. A levegőben emberfeletti gyorsasággal támad egy kézzel és egy lábbal. Mivel sok kaput kell kinyitni a használatához ezért csak egyszer használható.


Név: Asa Kujaku / Reggeli Páva
Rang: A
Távolság: közel (0-5)
Típus: támadás

Leírás: A Reggeli Páva egy 100%-ig gyilkos technika. 6 kapu kinyitása szükséges a használatához. A technika egy rúgással kezdődik, amivel az ellenség a levegőbe kerül. A használó az ellenség elé kerülve nagy sebességgel osztogatja a jobb és bal egyeneseket, amik a gyorsaság hatására belobbannak és az ellenfelet is beborítják a lángok. A támadás végeztével az ellenfél továbbra is lángolva zuhan a földbe.


Név Hachimon / Nyolc Kapu Technika
Rang: S
Távolság: közel (0~5)
Típus: kiegészítő

Leírás: Ez a jutsu arra szolgál, hogy a Chakra Keringési Rendszerben lévő 8 fő pontot "kinyitva" nagy mennyiségű chakrát szabadít fel.
A Lótusz technikához már kell az első kapu kinyitása. A Fordított Lótusz technikához minimum a 3. kapu kinyitása szükséges. A Reggeli Páva technikához 6. kapu kinyitása szükséges. Az Örök Kaotika Táncához 7 kapu kell nyitva legyen.
Kapuk:
1. A Nyitás kapuja (Kaimon) - Az agyban található és az agyi korlátozásokat oldja fel.
2. A Gyógyítás kapuja (Kyümon) - Ez is az agyban található. Feloldás után a fizikai erőt növeli és újratölti energiával a testet.
3. Az Élet kapuja (Seimon) - A gerincben található. Megnöveli a vérkeringést és hatására a bőr vörös színű lesz.
4. A Fájdalom kapuja (Shömon) - A gerincben található. A gyorsaságot és az erőt növeli. Feloldása az izmok roncsolódásával járhat.
5. A Határok kapuja (Tomon) - A hasban található.
6. A Látás kapuja (Keimon) - A gyomorban található. Feloldva ezt a kaput nagy mennyiségű chakra szabadul fenn és a használó körül, ha van víz, az örvényleni kezd.
7. A Csodák kapuja (Kyömon) - A gyomor alatt található. Feloldását követően, ha van víz a közelben, akkor azt a tömör kékszín chakra kiszorítja.
8. A Halál kapuja (Shimon) - A szívben található. Ha ez a kapu kinyílik az eddigieknél is hatalmasabb energia önti el a felhasználó testét. Viszont ha valaki ezt a kaput kinyitja, az a harc után meghal.


Név: Suiken / Részeges Ököl
Rang: S
Távolság: közel (0~5)
Típus: támadás

Leírás: A Részeges Ököl az egy harcmodor. Megtanulni lehetetlen, viszont ha az ember eleget gyakorol (feltehetőleg az alkohol mértéktelen fogyasztását) akkor elsajátíthatja.
Akik képesek használni ezt a technikát azok erősebbek lesznek, a támadásaik kiszámíthatatlanabbak. A technikának viszont hátrányai is vannak, mégpedig, hogy a használója nem tudja megkülönböztetni az ellenséget a baráttól,valamint a ittas állapot lejárta után semmire sem fog emlékezni a megtörténtekből.
Ugyanakkor ez az ittas állapot azonnal eloszlik, ha a használó akár egy apró karcolást is elszenved.
Vissza az elejére Go down
https://narutoszerepjatek.hungarianforum.net
 
Taijutsu Lista
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto Shippuuden Szerepjáték :: -=Szabályzat és egyéb dolgok=- :: -=Jutsu Lista=- :: -=Taijutsu=--
Ugrás: