Magyar Naruto szerepjáték. Ha ki akarod próbálni, milyen a Naruto világában élni, bátran regisztrálj és éld át a legnagyobb kalandokat, amelyekről eddig álmodni se mertél. :)
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

-=Kisebb Nemzetek=-

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

-=Hang Országa=-

Két névvel is rendelkezik. Hivatalosan Rizsföldek Országának hívják, míg ninja elnevezése a Hang Országa. Méretét tekintve apró, sok shinobi klánnal. Közülük a Fuuma klán emelkedik ki. Rejtett faluját a Legendás ninják egyike, Orochimaru alapította, miután elhagyta faluját. Vezetőjét Otokagenak nevezik, de hivatalosan nem elismert. Az Öt Nagy Shinobi Nemzet nem ismerte el.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Fű Országa=-

Rejtett, kicsiny ország, melyet sűrű erdők és átlagos embernél magasabb fű borít. Shinobi technikái közül a föld elem jellemző. Valószínűleg közvető, vagy szövetséges Konohagakure-val és Iwagakure-val. Vezetője nem elismert, így külön rang névvel sem rendelkezik
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Eső Országa=-

A Harmadik Nagy Ninjaháború idején harctérül szolgált a nagyobb nemzeteknek. Emiatt az ország elszegényedett, s kissé visszamaradt a többi nemzethez képest a gazdasági és shinobi fejlődésben is. Maga az ország rendkívül elszigetelt, "külföldiek" csak úgy léphetnek be a területére, ha bejelentik milyen szándékból, s mennyi ideig terveznek az "Eső"-ben tartózkodni.
00
Nincsenek új hozzászólások

-=Vízesés Országa=-

Régóta létező, rejtett, kicsiny falu. Legalábbis a hozzá tartozó országról nincs információ. A falut egy fából nyert szent vízzel védik meg, mely csak száz évente virágzik. Elfogyasztásával növekszik a chakra és életerő. Azonban az idős szervezet nem képes befogadni, így kizárólag fiatalok fogyaszthatják. Vezetője a Shibuki, aki megfogadja, hogy védelmezni fogja a Szent fát.
00
-=Kisebb Nemzetek=- Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum